-


"Man kan ju inte be om saker när man är så rädd som hon är för att bli lämnad. När rädslan för det gör att ingen får komma nära. Då måste hon springa och gömma sig, byta värld, mota bort den där varma känslan, innan den hinner lämna henne. Något kan byggas upp under flera år, men på en sekund kan det tas ifrån en. Som om det aldrig har hänt. Att se rakt in i någons ögon och tillåta den personen att se ens tvivel, ens mörker, all skit, allt det där fula, trasiga och pinsamma. Om det är kärlek tänker jag aldrig be om eller längta efter det. Det är klart att det någonstans finns en längtan, men det är fan inte värt det om allt sen försvinner."

staden äter upp mig




oj, har inte skrivit på nästan 2 månader. 
jaja det har hänt så himla mycket så jag har varken haft tid eller ork till att engagera mig i mindre viktiga saker.

jag har fyllt 18, gått på musik direkt, ätit överdriven god mat,
haft ångest över allt plugg (men inte gjort något åt det), typ skaffat ett sommarjobb, druckit drinkar, haft huvudvärk som vanligt, sett al pitcher uppträda vilket var det absolut roligaste på länge (!!),
försökt lära mig att äta sushi men har forfarande inte lyckats, kollat på fotboll, haft 4 stora konserter med alla musikare, firat en kompis 18-årsdag, fikat i mängder och gått hem med blommor till en av mina närmsta vänner som förlorade sin pappa för några dagar sedan. 

idag hade vi friluftsdag och jag åkte slalom i bydalen så är skapligt mörbultad i kroppen nu.
nästa vecka är sista veckan innan påsklov och det känns så himla behövligt med lov just nu även fast det bara var 2-3 veckor sedan sportlovet. 






RSS 2.0