Don't regret it. Because at the time it happened, it was exactly what you wanted.

God morgon!
Gick upp hyfsat tidigt idag, typ kvart över 6. Idag kommer det bli en slappdag. Svenska, SO och NO. Har dock ett NO-prov sista lektionen, men det ska nog gå bra.

Den här veckan kommer bli suveränt bra!
Idag (tisdag): Slappdag
Onsdag: Nån teater med utvecklingsstörda
Torsdag: Temadag om mänskliga rättigheter
Fredag: Jag + elevens val-gruppen ska spela konseeeert, med esteteleverna från Palmcrantzskolan. Efter skolan drar jag på konfaläger! Kommer hem på måndag, och då börjar sportlovet! Nice!

Kommer ha fullt upp på sportlovet..
Måndag: Kommer hem från lägret
Tisdag: Dans hela dagen
Onsdag: Åka slalom i Klövsjö eller Åre
Torsdag: Slalom i Gällö antar jag. Eller så ska jag sova bort hela dagen.
Fredag: Kanske åker till Östersund med Emelie

Nu måste jag strax springa iväg till bussen. Hörs!

ÄlskarÄlskarÄlskar


Dunderfrukost

Hello. Åt världens godaste frukost nyss.
Denna dag kommer bestå av plugg plugg plugg. Ikväll åker jag ner till Bräcke och hänger, sen är det dans. Lovely.

Can you pick me up?

Världens bästa låt ♥

Vad de än lovar så har man hört det så många gånger förr

Men du! Vad hände? Haha helt plötsligt så steg statistiken som bara den! Det tackar man ju inte nej till ;)
Idag har det inte hänt något speciellt. På matten räknade vi ut kg-pris på en apelsin, dess skal och fruktkött. Det sög.
Just nu gör jag ingenting, och sen ska jag väl fortsätta göra ingenting.

Två bloggar jag läser varje dag.

I brist på annat så tänkte jag ta och tipsa om två fotobloggar som jag tycker är otroligt bra!


Esmeralda Edenberg



Bild lånad från hennes blogg.
Supersöt tjej som är grym på att fotografera! Kollar bloggen flera gånger om dagen, och man kan inte annat än älska hennes fantastiska bilder! Klicka HÄÄÄÄR för att komma till hennes blogg!


Maja & Petronella



Bild lånad från deras blogg.

Två superduktiga tjejer vid namn Maja och Petronella. Deras bilder är helt underbara och man blir inspirerad till 1000 när man går in och kollar på deras blogg! Klicka HÄR för att komma till deras  blogg!

Beautiful life

Hello!
Sitter och lyssnar på James Morrison. Kärlek till han!
Har precis kollat på Top model Sverige, och ätit semla. Det är ju fettisdagen idag! Trevligt trevligt.
Tidigare ikväll var jag på dansträning. Härligt! Dansshowen kommer bli så himla grym! Ska skriva lite mer om den i framtiden nån gång. ;)
Idag hade vi först 1½ timmes svenska, 1½ timmes SO och sen 1 timme och 45 minuters NO. Lagomt slut i hjärnan när man kom hem...
Btw, vad har hänt med statistiken? Den sjunker och sjunker för varje dag som går... inte bra! Fast det beror nog på att jag skriver så sällan, haha.



En liten bild från idag.

Wanties

fashiolista.com

Can't move my lips but my heart is screaming

Skriver ett snabbt inlägg nu, innan jag sticker igen!
Igår, efter skolan, gick jag till konfan. Åkte hem, stressade på som fan och åt på 7 minuter, och en kvart efter vi hade kommit hem så åkte vi till Bräcke igen. Sen åkte jag och Fanny slalom i Gällö! Riktigt kul var det!
Kom hem för ca en timme sen. Har nyss ätit, ska nu byta om och sen ska jag till Bräcke, på "möte" med dansen.
Hörs kanske när jag kommit hem! Puss

Hon springer med fladdrande lockar

Hallu.
Igår var det ju alla ♥-dag, eller Officiella forever alone - dagen, som jag kallar den. Riktigt mysigt om man har någon att "fira" med, men annars är det ju inte så speciellt kul. Men men, jag ska inte klaga! Fick Åre-choklad och ett doftljus av mamma & pappa :) Och när jag kom hem från skolan så bakade jag en kladdkaka till mamma. Så när hon kom hem hade jag dukat upp med kladdkaka, nyvispad grädde & cappucino! Nice.
Idag hände det inget speciellt. På idrotten körde vi badminton och brottning! Sen hade vi svenska och då började jag med min uppsats om Andra världskriget. Sen spanska, lunch & SO.
Efter skolan var jag med Julia. Mys!
Ikväll ska jag nog mysa ner mig framför tv:n och kolla på tyska idol. Tycker det är rätt synd att de har lagt ner svenska idol...





Kände mig lite hippieaktig idag, så körde på dessa armband! Haha. 1+2- har jag gjort på syslöjden, 3 - köpt på Gran Canaria för längesen, 4 - KappAhl för 89:- i somras.

Yes, you can hold my hand if you want to

Tjo.

Var till skolan en snabbis imorse. Hade engelska i en timme, och då gjorde vi... ingenting. Sen åkte jag till stan för att röntga foten.
Doktorn: Det var ingen skelettskada, så ni kan åka hem nu.
Jag (tänker): Heh, nehe.. MEN SÄG DÅ ISTÄLLET VAD DET ÄR FÖR FEL?

Åh herregud. Får panik vid såna situationer, när folk är så otroligt... tröga? Haha. Åt kinabuffé sen på Eastern Palace. Sen åkte jag till pappas jobb och drack varm choklad och facebookade.
Gjorde världens godaste sallad till mig själv när jag kom hem. Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen kolla på mammor & minimodeller och äta godis.

we♥it


R.I.P. Whitney Houston

Haha åh jag orkar inte. Skrev ett låångt inlägg igår, och nu när jag kollade så hade jag lagt in det på fel blogg... haha! Aja. Igår var jag i alla fall i Gällö och åkte slalom. Lagomt mörbultad nu.. Sen badade jag bastu, åt och kollade på Melodifestivalen. Var ju givet att herr Munther skulle gå direkt till final, med tanke på alla småflickor som skrek sig hesa så fort de ropade upp hans namn. ;)
Sov till 9 idag, så är utvilad och pigg! Har precis ätit frukost och ska alldeles strax gå ut i det fina vädret! Ska ta lite kort också hoppas jag, så de kanske dyker upp här under dagen.
Ikväll är det dans, och sen vet jag inte om jag ska sova hos Jennie inatt eller inte? Vi får se!
Imorgon ska jag på skolan en liten stund och sen åker jag in till Östersund. Ska röntga foten. Äntligen..!

Haha syns det att jag är glad idag eller? Ha en bra dag! :)
(Ignorera klädhögen bakom mig, och att jag faktiskt sitter på golvet nedanför soffan..haha)

You'll be the rythm, and I'll be the beat

Heh, hej...

Hade helt glömt bort bloggen!
Anyways. Jag fyllde år i söndags! HADE VÄRLDENS FEZT OCH ALLA BLEV JÄTTEFULLA!!! Nej va. Julia var hos mig hela helgen. På söndagen åt  vi massa tårta och satt och beundrade min nya dator som jag fick då (skriver från den nu). Julia åkte hem, jag gick hem till Niklas och sen gick jag till dansen. Det börjar gå bra nu!
Igår hade vi hemkunskap och då tävlade vi om vem som kunde äta flest semlor. Jag klarade 1 ½, haha jag vann inte. Sen kollade vi på nån teater från typ New York. Den var ganska...retarded, men ändå frän på något sätt.
Nu ska jag plugga lite matte tror jag... Sen ska jag duscha och efter det blir det nog att kolla på min absoluta favoritfilm... Red riding hood ♥


RSS 2.0